Τυρί : τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών /

Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
主要な著者: Μπίντσης, Θωμάς (著者), Παπαδήμας, Φώτης (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ψύχαλος, 2009
主題:
その他の書誌記述
要約:Είναι πραγματικά «μαγικό» πώς, προσθέτοντας στο γάλα πυτιά, καλλιέργεια και αλάτι, και ακολουθώντας μια συγκεκριμένη αντίδραση (τη διάσπαση της καζεΐνης) μπορούμε να παραγάγουμε, ακολουθώντας διάφορα «μονοπάτια» βιοχημικών αντιδράσεων, πάνω από 2000 διαφορετικά τυριά! Στο βιβλίο αυτό γίνεται μια «εκλαΐκευση» της επιστήμης του τυριού και περιγράφονται, με απλά λόγια, οι ιδιότητες του γάλακτος, που αποτελεί την ψυχή του τυριού, και η επιστήμη του τυριού και της γαλακτοκομίας γενικότερα, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό από τον αναγνώστη πόσο πολύπλοκο αλλά και απλό φαινόμενο είναι, αλλά και πού οφείλονται και πώς προκύπτουν οι διαφορές ανάμεσα στα τυριά.
物理的記述:495 σ. : έγχρ.εικ., φωτ. ; 25 εκ.
書誌:Περιλαμβάνει βιβλιογραφία και ευρετήριο
ISBN:978-960-8455-63-4