Στην κουζίνα βήμα βήμα /
Στις συνταγές της, η Ελένη Ψυχούλη χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται καθημερινά στο ψυγείο και στα ντουλάπια μας, και ετοιμάζει φαγητά απλά και γρήγορα, χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερων δεξιοτήτων στην κουζίνα. Ακολουθήστε τη βήμα βήμα, μαγειρέψτε μαζί της και απολαύστε ελληνικά, καθημερινά πιάτα με φαντ...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη,
2012
|
Series: | Βήμα gourmet / Το Βήμα
|
Subjects: |
Summary: | Στις συνταγές της, η Ελένη Ψυχούλη χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται καθημερινά στο ψυγείο και στα ντουλάπια μας, και ετοιμάζει φαγητά απλά και γρήγορα, χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερων δεξιοτήτων στην κουζίνα.
Ακολουθήστε τη βήμα βήμα, μαγειρέψτε μαζί της και απολαύστε ελληνικά, καθημερινά πιάτα με φαντασία και νοστιμιά. |
---|---|
Item Description: | Ένθετο από την εφημερίδα "Το Βήμα της Κυριακής" (10/6/2012) |
Physical Description: | 95 σ. : έγχρ.φωτ. ; 23 εκ. |
ISBN: | 978-960-503-112-1 |