Στην κουζίνα βήμα βήμα - Ψυχούλη, Ελένη (Βήμα gourmet / Το Βήμα, 2012)
Στις συνταγές της, η Ελένη Ψυχούλη χρησιμοποιεί υλικά που βρίσκονται καθημερινά στο ψυγείο και στα ντουλάπια μας, και ετοιμάζει φαγητά απλά και γρήγορα, χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερων δεξιοτήτων στην κουζίνα. Ακολουθήστε τη βήμα βήμα, μαγειρέψτε μαζί της και απολαύστε ελληνικά, καθημερινά πιάτα με φαντασία και νοστιμιά.