Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /

Ο πληρέστερος οδηγός για σουβλιστά κρεατικά που φτιάχτηκε ποτέ. Οδηγίες για επιτυχημένο αποτέλεσμα, συμβουλές από τους εξπέρ του είδους, και δοκιμασμένα μυστικά για τέλεια σουβλιστά. Σουβλίζουμε και ψήνουμε βήμα-βήμα: Ολόκληρο αρνί - Μισό αρνί - Κοκορέτσι - Κοντοσούβλια (χοιρινό, από αρνί, μοσχαρίσι...

पूर्ण विवरण

में बचाया:
ग्रंथसूची विवरण
अन्य लेखक: Δημητρίου, Νένα (संपादक), Ρέντουλας, Άγγελος (संपादक)
स्वरूप: पुस्तक
भाषा:Greek
प्रकाशित: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2013
श्रृंखला:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος ; 2
विषय:

ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο

होल्डिंग्स विवरण से ΚΔΒΚ: Δανειστική συλλογή - Αναγνωστήριο
बोधानक: 641 ΚΑΝ
प्रति Unknown उपलब्ध  होल्ड करें