Κρητική κουζίνα μεζέδες, κρεατικά, ψαρικά, γλυκά /
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Μπαξεβάνης, Γιάννης (Συγγραφέας) |
---|---|
Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Πρώτο Θέμα (Παραγωγός) |
Μορφή: | Λογισμικό Ηλ. βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Π΄ρωτο Θέμα,
[2007]
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Πολίτικη κουζίνα
Έκδοση: (2003) -
Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) -
Μαγειρέματα η Έλλάδα στο πιάτο : συνοδευτικό dvd με συνταγές για ψάρια και θαλασσινά /
ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
Έκδοση: (2009) -
Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /
ανά: Πέσκιας, Χριστόφορος
Έκδοση: (2009) -
Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
ανά: Αλεξιάδου, Βέφα
Έκδοση: (2007)