Κρητική κουζίνα μεζέδες, κρεατικά, ψαρικά, γλυκά /
        Αποθηκεύτηκε σε:
      
    
                  | Κύριος συγγραφέας: | Μπαξεβάνης, Γιάννης (Συγγραφέας) | 
|---|---|
| Συγγραφή απο Οργανισμό/Αρχή: | Πρώτο Θέμα (Παραγωγός) | 
| Μορφή: | Λογισμικό Ηλ. βιβλίο | 
| Γλώσσα: | Greek | 
| Έκδοση: | Αθήνα :
        Π΄ρωτο Θέμα,
    
      [2007] | 
| Θέματα: | 
Παρόμοια τεκμήρια
- 
                
        
          Πολίτικη κουζίνα        
                          
 Έκδοση: (2003)
- 
                
        
          Μαγειρέματα η Ελλάδα στο πιάτο : συνταγές για κατσαρόλα και τηγάνι /        
                  
 ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
 Έκδοση: (2009)
- 
                
        
          Μαγειρέματα η Έλλάδα στο πιάτο : συνοδευτικό dvd με συνταγές για ψάρια και θαλασσινά /        
                  
 ανά: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965
 Έκδοση: (2009)
- 
                
        
          Ελληνική κουζίνα : παραδοσιακά υλικά, σύγχρονα μαγειρέματα /        
                  
 ανά: Πέσκιας, Χριστόφορος
 Έκδοση: (2009)
- 
                
        
          Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /        
                  
 ανά: Αλεξιάδου, Βέφα
 Έκδοση: (2007)