Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Сохранить в:
Другие авторы: | Ρέντουλας, Άγγελος (Редактор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Серии: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Предметы: |
Схожие документы
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
по: Λαζάρου, Λευτέρης
Опубликовано: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Опубликовано: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Опубликовано: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
по: Πετρετζίκης, Άκης
Опубликовано: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Опубликовано: (2013)