Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /

সংরক্ষণ করুন:
গ্রন্থ-পঞ্জীর বিবরন
অন্যান্য লেখক: Ρέντουλας, Άγγελος (Editor)
বিন্যাস: গ্রন্থ
ভাষা:Greek
প্রকাশিত: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
মালা:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
বিষয়গুলি:
LEADER 01456namaa2200265 4500
001 main_30497
003 GR-kkKDBK
005 20210217063343.0
008 130208s2012uuuugr#a|||gr|||| 000|0 gre d
020 |a 978-960-475-202-7 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
130 0 |a Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά  |9 100263 
245 1 0 |a Ψήσιμο στη σχάρα :  |b κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /  |c επιμέλεια συνταγών, κείμενα Άγγελος Ρέντουλας 
260 |a Αθήνα :  |b Η Καθημερινή :  |b Γαστρονόμος,  |c 2012 
300 |a 83, [16] σ. :  |b έγχρ. εικ. ;  |c 26 εκ. 
490 0 |a Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή 
490 0 |a Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος 
650 4 |a Μαγειρική (Ψητά σχάρας)  |9 53686 
700 1 |4 edt  |a Ρέντουλας, Άγγελος  |9 11510 
710 2 |4 pbl  |a Γαστρονόμος  |9 25792 
710 2 |4 pbl  |a Καθημερινή  |9 27119 
942 |c BK 
999 |c 32064  |d 32064 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΚΑΝ  |7 0  |9 43832  |a KDBK  |b KDBK  |d 2013-02-08  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 00382013  |l 0  |o 641 ΚΑΝ  |p 00382013  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK