Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Kaydedildi:
Diğer Yazarlar: | Ρέντουλας, Άγγελος (Editör) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Seri Bilgileri: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
Yazar:: Λαζάρου, Λευτέρης
Baskı/Yayın Bilgisi: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Baskı/Yayın Bilgisi: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
Yazar:: Πετρετζίκης, Άκης
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Baskı/Yayın Bilgisi: (2013)