Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Zapisane w:
Kolejni autorzy: | Ρέντουλας, Άγγελος (Redaktor) |
---|---|
Format: | Książka |
Język: | Greek |
Wydane: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Seria: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Hasła przedmiotowe: |
Podobne zapisy
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
od: Λαζάρου, Λευτέρης
Wydane: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Wydane: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Wydane: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
od: Πετρετζίκης, Άκης
Wydane: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Wydane: (2013)