Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Bewaard in:
Andere auteurs: | Ρέντουλας, Άγγελος (Redacteur) |
---|---|
Formaat: | Boek |
Taal: | Greek |
Gepubliceerd in: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Reeks: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Onderwerpen: |
Gelijkaardige items
Gelijkaardige items
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
door: Λαζάρου, Λευτέρης
Gepubliceerd in: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Gepubliceerd in: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Gepubliceerd in: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
door: Πετρετζίκης, Άκης
Gepubliceerd in: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Gepubliceerd in: (2013)