Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
保存先:
その他の著者: | Ρέντουλας, Άγγελος (編集者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
シリーズ: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
主題: |
類似資料
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
著者:: Λαζάρου, Λευτέρης
出版事項: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
出版事項: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
出版事項: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
著者:: Πετρετζίκης, Άκης
出版事項: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
出版事項: (2013)