Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Salvato in:
Altri autori: | Ρέντουλας, Άγγελος (Redattore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Serie: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
di: Λαζάρου, Λευτέρης
Pubblicazione: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Pubblicazione: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Pubblicazione: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
di: Πετρετζίκης, Άκης
Pubblicazione: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Pubblicazione: (2013)