Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
में बचाया:
अन्य लेखक: | Ρέντουλας, Άγγελος (संपादक) |
---|---|
स्वरूप: | पुस्तक |
भाषा: | Greek |
प्रकाशित: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
श्रृंखला: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
विषय: |
समान संसाधन
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
द्वारा: Λαζάρου, Λευτέρης
प्रकाशित: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
प्रकाशित: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
प्रकाशित: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
द्वारा: Πετρετζίκης, Άκης
प्रकाशित: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
प्रकाशित: (2013)