Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Gorde:
Beste egile batzuk: | Ρέντουλας, Άγγελος (Argitaratzailea) |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Greek |
Argitaratua: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Saila: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Gaiak: |
Antzeko izenburuak
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
nork: Λαζάρου, Λευτέρης
Argitaratua: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Argitaratua: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Argitaratua: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
nork: Πετρετζίκης, Άκης
Argitaratua: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Argitaratua: (2013)