Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Saved in:
Other Authors: | Ρέντουλας, Άγγελος (Editor) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Series: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Subjects: |
Similar Items
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
by: Λαζάρου, Λευτέρης
Published: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Published: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Published: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
by: Πετρετζίκης, Άκης
Published: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Published: (2013)