Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Gespeichert in:
Weitere Verfasser: | Ρέντουλας, Άγγελος (HerausgeberIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Schriftenreihe: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
von: Λαζάρου, Λευτέρης
Veröffentlicht: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Veröffentlicht: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Veröffentlicht: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
von: Πετρετζίκης, Άκης
Veröffentlicht: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Veröffentlicht: (2013)