Ψήσιμο στη σχάρα : κρεατικά, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά : 25 συνταγές για μαρινάδες και σάλτσες /
Uloženo v:
Další autoři: | Ρέντουλας, Άγγελος (Editor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή : Γαστρονόμος,
2012
|
Edice: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος |
Témata: |
Podobné jednotky
-
Ο master chef στην κουζίνα σας.
Autor: Λαζάρου, Λευτέρης
Vydáno: (2011) -
Ψητά και σαλάτες : 40 πρωτότυπες συνταγές /
Vydáno: (2010) -
Life υγεία και νοστιμιά : τα ψητά /
Vydáno: (1991) -
Ψάρια και θαλασσινά : θαλασσινά, ορεκτικά, σούπες /
Autor: Πετρετζίκης, Άκης
Vydáno: (2013) -
Σάλτσες ζεστές : για ζυμαρικά, κρεατικά, ψαρικά, σαλάτες : 53 συνταγές /
Vydáno: (2013)