Ζύμη για τάρτες και πίτσες : 42 συνταγές /

Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας....

Szczegółowa specyfikacja

Zapisane w:
Opis bibliograficzny
Kolejni autorzy: Κωνσταντινίδου, Βιβή (Redaktor)
Format: Książka
Język:Greek
Wydane: Αθήνα : Η Καθημερινή : Γαστρονόμος, 2012
Seria:Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Καν' το μόνος σου / Γαστρονόμος
Hasła przedmiotowe:
Opis
Streszczenie:Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας.
Opis fizyczny:83, [16] σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
ISBN:978-960-475-198-3