Ζύμη για τάρτες και πίτσες : 42 συνταγές - Κωνσταντινίδου, Βιβή (Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή, 2012)
Μπριζέ ή σαμπλέ, με γιαούρτι ή με κρασί; Πως φτιάχνουμε βήμα - βήμα τις ζύμες για τάρτα, ποιά ταιριάζει σε γέμιση με χόρτα και ποια σε γέμιση με τυριά; Ακόμη, όλα τα μυστικά της πίτσας, η βασική ζύμη βήμα - βήμα και όλα τα μυστικά επιτυχίας.