Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
Οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η τροφή είναι είδος... θεραπείας. Αν μελετήσει κανείς τα είδη τροφής, τον τρόπο παρασκευής και κατανάλωσης, το συνταίριασμα των υλικών και το πάντρεμα των γεύσεων, πράγματι άγγιζαν το τέλειο της Μεσογειακής δίαιτας, που μετά από χιλιετηρίδες κατέληξαν όλοι οι ειδικοί...
Сохранить в:
Главный автор: | Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952- (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Εκάτη,
2006
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
по: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Опубликовано: (2011) -
Οι συνταγές της πείνας : η ζωή στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής /
по: Νικολαϊδου, Ελένη
Опубликовано: (2011) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
по: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Опубликовано: (2004) -
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
по: Dalby, Andrew
Опубликовано: (2000) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
по: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Опубликовано: (2004)