Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
Τα Σειρήνεια Δείπνα αποτελούν την πρώτη πλήρη ιστορία των τροφών και της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Στο βιβλίο αυτό θα βρούμε επίσης μια καινούρια ανάλυση των Δειπνοσοφιστών του Αθήναιου, που υπήρξε όχι μόνο σπουδαία πηγή πληροφοριών για την ελληνική ιστορία και λογοτεχνία, αλλά και ένα κλασσικό έργο...
Сохранить в:
Главный автор: | Dalby, Andrew (Автор) |
---|---|
Другие авторы: | Πατρικίου, Έλενα (Переводчик) |
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Ηράκλειο :
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης,
2000
|
Серии: | Συμβολές στις επιστήμες του ανθρώπου.Φιλολογία
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
по: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Опубликовано: (2011) -
Food : the history of taste /
Опубликовано: (2007) -
Αι της γαστρός ηδοναί : μια προσσέγγιση στη μαγειρική των αρχαίων Ελλήνων /
по: Αττιτή, Φωτεινή Χλόη, 1952-
Опубликовано: (2006) -
Ελλήνων διατροφή μέτρον άριστον : περίπλους στην διατροφική σοφία των Ελλήνων από τα χρόνια του Ομήρου μέχρι σήμερα και ανάπλαση σύγχρονων γευστικών αποκαλύψεων.
по: Δαφερέρα, Τέση, 1956-
Опубликовано: (2004) -
Οι συνταγές της πείνας : η ζωή στην Αθήνα την περίοδο της κατοχής /
по: Νικολαϊδου, Ελένη
Опубликовано: (2011)