Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /

Η βελτίωση του ανθρώπινου είδους συνδέθηκε στενά με τη διατροφή του. Αναφέρεται ότι από τα χρόνια της προϊστορίας η αύξηση του ύψους και της διάρκειας ζωής συνδυάστηκαν με την πλουσιότερη διατροφή. Υποστηρίζεται επίσης ότι η κρεοφαγία και η μαγειρική συντέλεσαν τόσο στην κοινωνική οργάνωση, όσο και...

Popoln opis

Shranjeno v:
Bibliografske podrobnosti
Glavni avtor: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945- (Συγγραφέας)
Format: Knjiga
Jezik:Greek
Izdano: Αθήνα : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις, c2011
Teme:

Podobne knjige/članki