Βαρούλκο : χρώματα, αρώματα και γεύσεις /

Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου",...

ver descrição completa

Na minha lista:
Detalhes bibliográficos
Κύριοι συγγραφείς: Λαζάρου, Λευτέρης (Συγγραφέας), Κοχυλά, Νταϊάνα (Συγγραφέας)
Outros Autores: Στενός, Βασίλης (Φωτογράφος)
Formato: Livro
Idioma:Greek
Publicado em: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 2006
Assuntos:
Descrição
Resumo:Χρώματα, αρώματα και γεύσεις αναδίδονται από τις σελίδες αυτού του πολυτελούς τόμου. Ο γνωστός και πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Βαρούλκο", ενός από τα καλύτερα της Αθήνας μας αφηγείται προσωπικές ιστορίες καθώς και την πορεία του "Βαρούλκου", μας ξεναγεί στην κουζίνα του και μας καλεί να δοκιμάσουμε τις πιο ξεχωριστές θαλασσινές δημιουργίες του και όχι μόνο... Ο Λευτέρης Λαζάρου προτείνει, η Νταϊάνα Κόχυλα καταγράφει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.!
Descrição Física:216 σ. : έγχρ. εικ. ; 27 εκ.
ISBN:960-442-374-6