Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /

Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...

全面介绍

Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者: Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας)
格式: 图书
语言:Greek
出版: Αθήνα : [χ.ό.], 2007
版:17η έκδ
主题:

相似书籍