Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Αλεξιάδου, Βέφα (Συγγραφέας) |
---|---|
格式: | 圖書 |
語言: | Greek |
出版: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
版: | 17η έκδ |
主題: |
相似書籍
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
由: Ντουνέτας, Μιχάλης
出版: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
由: Ψυχούλη, Ελένη
出版: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
由: Σμυρλή, Βίκη
出版: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
由: Beutner, Brigitte
出版: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
由: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
出版: (1988)