Ελληνική κουζίνα : μεγειρική /
Η ελληνική κουζίνα περισσότερο από κάθε άλλη κουζίνα ζυμώθηκε και διαμορφώθηκε με τα ήθη και τα έθιμα του ελληνικού λαού, με την ελληνική παράδοση. Είναι χαρακτηριστικό του Έλληνα να διασκεδάζει τις χαρές του, να γλυκαίνει τις λύπες του, ν' απαλύνει τους κόπους του τρώγοντας και πίνοντας με συγ...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Αλεξιάδου, Βέφα (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
[χ.ό.],
2007
|
الطبعة: | 17η έκδ |
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
بواسطة: Ντουνέτας, Μιχάλης
منشور في: (2012) -
Στην κουζίνα βήμα βήμα /
بواسطة: Ψυχούλη, Ελένη
منشور في: (2012) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
بواسطة: Σμυρλή, Βίκη
منشور في: (2000) -
Μπαχαρικά από τον κήπο στην κουζίνα : καλλιέργεια, συγκομιδή, χρήση και θεραπευτική αξία /
بواسطة: Beutner, Brigitte
منشور في: (2002) -
Μαγειρική των Ρωμαίων : 467 συνταγές για την σύγχρονη κουζίνα /
بواسطة: Τρομάρας, Λεωνίδας Μ.
منشور في: (1988)