Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Sparad:
Huvudupphovsman: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Författare, medförfattare) |
---|---|
Materialtyp: | Bok |
Språk: | Greek |
Publicerad: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Ämnen: |
Liknande verk
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
av: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Publicerad: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
av: Κουζάς, Γεώργιος
Publicerad: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Publicerad: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
av: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicerad: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
av: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicerad: (2005)