Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Сохранить в:
Главный автор: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Автор) |
---|---|
Формат: | |
Язык: | Greek |
Опубликовано: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Предметы: |
Схожие документы
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
по: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Опубликовано: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
по: Κουζάς, Γεώργιος
Опубликовано: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Опубликовано: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
по: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Опубликовано: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
по: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Опубликовано: (2005)