Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Salvato in:
Autore principale: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Autore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
di: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Pubblicazione: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
di: Κουζάς, Γεώργιος
Pubblicazione: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Pubblicazione: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
di: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Pubblicazione: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
di: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Pubblicazione: (2005)