Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Gardado en:
Autor Principal: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Formato: | Libro |
Idioma: | Greek |
Publicado: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Θέματα: |
Títulos similares
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
por: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Publicado: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
por: Κουζάς, Γεώργιος
Publicado: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Publicado: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
por: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicado: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
por: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicado: (2005)