Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Gorde:
Egile nagusia: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Egilea) |
---|---|
Formatua: | Liburua |
Hizkuntza: | Greek |
Argitaratua: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Gaiak: |
Antzeko izenburuak
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
nork: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Argitaratua: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
nork: Κουζάς, Γεώργιος
Argitaratua: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Argitaratua: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
nork: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Argitaratua: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
nork: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Argitaratua: (2005)