Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
ανά: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Έκδοση: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
ανά: Κουζάς, Γεώργιος
Έκδοση: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Έκδοση: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
ανά: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Έκδοση: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
ανά: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Έκδοση: (2005)