Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | Greek |
Veröffentlicht: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Schlagworte: |
Ähnliche Einträge
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
von: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Veröffentlicht: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
von: Κουζάς, Γεώργιος
Veröffentlicht: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Veröffentlicht: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
von: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Veröffentlicht: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
von: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Veröffentlicht: (2005)