Ιστορία μαγειρικής και διατροφής /
Η «Ιστορία Μαγειρικής και Διατροφής» είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας σε κάθε είδους πηγές, αρχαίες, παλαιές και σύγχρονες, ώστε να σκιαγραφηθεί η πορεία του «γαστρονομικού ανθρώπου». Από την προϊστορία ως την Αρχαία Ελλάδα, από την Αρχαία Κίνα ως το Βυζάντιο, και από το Δυτικό Μεσαίωνα ως τη...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Γιώτης, Αλέξανδρος Α. (Autor) |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Greek |
Vydáno: |
Αθήνα :
Le Monde,
2000
|
Témata: |
Podobné jednotky
-
Ανθρωπολογία της διατροφής /
Autor: Ματάλα, Αντωνία-Λήδα
Vydáno: (2008) -
Παραδοσιακή διατροφή και εθιμικό πλαίσιο. Οι τροφές στα έθιμα του θανάτου στήν Κοζάνη
Autor: Κουζάς, Γεώργιος
Vydáno: (2007) -
Μαγειρική υγιεινής διατροφής : ιδιότητες των τροφίμων και συνταγές
Vydáno: (1987) -
Οδηγός μαγειρικής /
Autor: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Vydáno: (1948) -
Οδηγός μαγειρικής /
Autor: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Vydáno: (2005)