Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
主題:

類似資料