Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (著者)
フォーマット: 図書
言語:Greek
出版事項: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
主題:
LEADER 01831namaa2200277 4500
001 main_26624
003 GR-kkKDBK
005 20191001212800.0
006 a|||||r|||||||||||
008 101122s1999uuuugr#a|||erb||| 000|0 gre d
020 |a 960-344-818-4 
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 641 
100 1 |4 aut  |a Λαμπράκη, Μυρσίνη,  |d 1965  |9 5889 
245 1 0 |a Λάδι :  |b γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /  |c Μυρσίνη Λαμπράκη-Ματθαιάκη 
260 |a Αθήνα :  |b Ελληνικά Γράμματα,  |c 1999 
300 |a 489 σ. :  |b έγχρ. εικ. ;  |c 26 εκ. 
504 |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία 
520 |a Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. 
650 4 |a Ελαιόλαδο  |9 62138 
650 4 |a Μαγειρική, Ελληνική  |9 66023 
700 1 |a Λαμπράκη, Μυρσίνη,  |d 1965  |t Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων  |9 96342 
710 2 |4 pbl  |a Ελληνικά Γράμματα  |9 27103 
942 |c BK 
999 |c 27762  |d 27762 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641_000000000000000_ΛΑΜ  |7 0  |9 39276  |a KDBK  |b KDBK  |d 2010-11-22  |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου  |i 10592010  |l 7  |o 641 ΛΑΜ  |p 10592010  |r 2022-04-06  |s 2022-03-16  |w 2019-04-28  |y BK