Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /
Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...
保存先:
第一著者: | |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Ελληνικά Γράμματα,
1999
|
主題: |
LEADER | 01831namaa2200277 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | main_26624 | ||
003 | GR-kkKDBK | ||
005 | 20191001212800.0 | ||
006 | a|||||r||||||||||| | ||
008 | 101122s1999uuuugr#a|||erb||| 000|0 gre d | ||
020 | |a 960-344-818-4 | ||
040 | |a GR-kkKDBK |b gre |d GR-kkKDBK |e AACR2 | ||
082 | 0 | |a 641 | |
100 | 1 | |4 aut |a Λαμπράκη, Μυρσίνη, |d 1965 |9 5889 | |
245 | 1 | 0 | |a Λάδι : |b γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων / |c Μυρσίνη Λαμπράκη-Ματθαιάκη |
260 | |a Αθήνα : |b Ελληνικά Γράμματα, |c 1999 | ||
300 | |a 489 σ. : |b έγχρ. εικ. ; |c 26 εκ. | ||
504 | |a Περιλαμβάνει βιβλιογραφία | ||
520 | |a Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. | ||
650 | 4 | |a Ελαιόλαδο |9 62138 | |
650 | 4 | |a Μαγειρική, Ελληνική |9 66023 | |
700 | 1 | |a Λαμπράκη, Μυρσίνη, |d 1965 |t Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων |9 96342 | |
710 | 2 | |4 pbl |a Ελληνικά Γράμματα |9 27103 | |
942 | |c BK | ||
999 | |c 27762 |d 27762 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 641_000000000000000_ΛΑΜ |7 0 |9 39276 |a KDBK |b KDBK |d 2010-11-22 |e Δωρεά Όλγα Πασαλίδου |i 10592010 |l 7 |o 641 ΛΑΜ |p 10592010 |r 2022-04-06 |s 2022-03-16 |w 2019-04-28 |y BK |