Λάδι : γεύσεις και πολιτισμός 5.000 χρόνων /

Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλ...

Ful tanımlama

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Λαμπράκη, Μυρσίνη, 1965 (Yazar)
Materyal Türü: Kitap
Dil:Greek
Baskı/Yayın Bilgisi: Αθήνα : Ελληνικά Γράμματα, 1999
Konular:
Diğer Bilgiler
Özet:Ένα πολιτισμικό ταξίδι 5.000 χρόνων, όπου επιχειρείται η λεπτομερής καταγραφή της πολυποίκιλης παρουσίας του δέντρου της ελαίας και του ελαιόλαδου σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του ανθρώπου της Μεσογείου. Παρουσιάζονται επίσης 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών.
Fiziksel Özellikler:489 σ. : έγχρ. εικ. ; 26 εκ.
Bibliyografya:Περιλαμβάνει βιβλιογραφία
ISBN:960-344-818-4