Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Đã lưu trong:
Tác giả chính: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Tác giả) |
---|---|
Định dạng: | Sách |
Ngôn ngữ: | Greek |
Được phát hành: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Loạt: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Những chủ đề: |
Những quyển sách tương tự
-
Οδηγός μαγειρικής /
Bằng: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Được phát hành: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Được phát hành: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Được phát hành: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
Bằng: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Được phát hành: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
Bằng: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Được phát hành: (2009)