Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Kaydedildi:
Yazar: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Yazar) |
---|---|
Materyal Türü: | Kitap |
Dil: | Greek |
Baskı/Yayın Bilgisi: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Seri Bilgileri: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Konular: |
Benzer Materyaller
-
Οδηγός μαγειρικής /
Yazar:: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Baskı/Yayın Bilgisi: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Baskı/Yayın Bilgisi: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Baskı/Yayın Bilgisi: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
Yazar:: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
Yazar:: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)