Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Na minha lista:
Autor principal: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Autor) |
---|---|
Formato: | Livro |
Idioma: | Greek |
Publicado em: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
coleção: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Assuntos: |
Registros relacionados
-
Οδηγός μαγειρικής /
por: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Publicado em: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Publicado em: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Publicado em: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
por: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Publicado em: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
por: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Publicado em: (2009)