Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
保存先:
第一著者: | Πέσκιας, Χριστόφορος (著者) |
---|---|
フォーマット: | 図書 |
言語: | Greek |
出版事項: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
シリーズ: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
主題: |
類似資料
-
Οδηγός μαγειρικής /
著者:: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
出版事項: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
出版事項: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
出版事項: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
著者:: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
出版事項: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
著者:: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
出版事項: (2009)