Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Saved in:
Main Author: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Author) |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Series: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Subjects: |
Similar Items
-
Οδηγός μαγειρικής /
by: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Published: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Published: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Published: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
by: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Published: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
by: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Published: (2009)