Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
Αποθηκεύτηκε σε:
Κύριος συγγραφέας: | Πέσκιας, Χριστόφορος (Συγγραφέας) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
Σειρά: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Οδηγός μαγειρικής /
ανά: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
Έκδοση: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
Έκδοση: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
Έκδοση: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
ανά: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
Έκδοση: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
ανά: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
Έκδοση: (2009)