Ιδαίτερα μαθήματα μαγειρικής /
Στην ανθρώπινη ιστορία η τεχνική στη μαγειρική ή, αν θέλετε, η υψηλή μαγειρική ήταν σημαντική. Για να δοξάσουμε τους θεούς μας πάντα φτιάχνουμε σπουδαία και επετειακά φαγητά τα οποία απαιτούσαν υψηλές τεχνικές. Για να γίνει σωστά το γλυκό του κουταλιού καρυδάκι, θέλει κόπο και γνώση. Δεν θα μιλήσω γ...
محفوظ في:
المؤلف الرئيسي: | Πέσκιας, Χριστόφορος (مؤلف) |
---|---|
التنسيق: | كتاب |
اللغة: | Greek |
منشور في: |
Αθήνα :
Η Καθημερινή,
2009
|
سلاسل: | Βιβλιοθήκη γεύσης / Καθημερινή
Γαστρονόμος : Οι σεφ προτείνουν ; 5 |
الموضوعات: |
مواد مشابهة
-
Οδηγός μαγειρικής /
بواسطة: Τσελεμεντές, Νίκος, 1878-1958
منشور في: (1948) -
Η υπέρ βολική χύτρα ταχύτητος σας πεοτείνει νόστιμες συνταγές μαγειρικής
منشور في: (1980) -
Νέος οδηγός μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και ποτοποΐας
منشور في: (1970) -
Γρήγορα στο τηγάνι /
بواسطة: Παπανδρέου, Αλέξανδρος, 1973-
منشور في: (2009) -
Συνταγές απ' όλο τον κόσμο /
بواسطة: Γιώτης, Αλέξανδρος Α.
منشور في: (2009)