Preskoči na sadržaj
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Tvoj račun
Odjavi se
Prijava
Jezik
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Sva polja
Naslov
Autor
Tema
Signatura
ISBN/ISSN
Oznaka
Nađi
Napredno
Traži
Food :
Opis
Citiraj ovo
Pošalji SMS
Pošalji ovo e-poštom
Ispiši
Izvezi zapis
Izvezi u RefWorks
Izvezi u EndNoteWeb
Izvezi u EndNote
Spremi u popis
Food : the history of taste /
Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Daljnji autori:
Freedman, Paul H., 1949-
(Urednik)
Format:
Knjiga
Jezik:
English
Izdano:
London :
Thames and Hudson,
c2007
Teme:
Γαστρονομία
>
Ιστορία
Διατροφικές συνήθειες
>
Ιστορία
Primjerci
Opis
Similar Items
Prikaz za djelatnike knjižnice
Opis
Opis:
368 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.
Bibliografija:
Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο
ISBN:
978-0-500-25135-5
Similar Items
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
od: Dalby, Andrew
Izdano: (2000)
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
od: Harris, Marvin, 1927-2001
Izdano: (1989)
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
od: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Izdano: (2011)
The Oxford Companion to Food /
od: Davidson, Alan, 1924-2003
Izdano: (2006)
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
od: Oliver, Jamie, 1973-
Izdano: (2010)
Učitavanje...