Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
Din konto
Log ud
Login
Sprog
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
Alle Felter
Titel
Forfatter
Fag
Klassifikationsnummer
ISBN/ISSN
Tag
Find
Udvidet
Søg
Food :
Beskrivelse
Citér dette
Stav dette
Email dette
Udskriv
Eksportér post
Eksportér til RefWorks
Eksportér til EndNoteWeb
Eksportér til EndNote
Føj til favoritter
Food : the history of taste /
Αποθηκεύτηκε σε:
Bibliografiske detaljer
Andre forfattere:
Freedman, Paul H., 1949-
(Επιμελητής έκδοσης)
Format:
Bog
Sprog:
English
Udgivet:
London :
Thames and Hudson,
c2007
Fag:
Γαστρονομία
>
Ιστορία
Διατροφικές συνήθειες
>
Ιστορία
Beholdninger
Beskrivelse
Lignende værker
Medarbejdervisning
Beskrivelse
Fysisk beskrivelse:
368 p. : ill. (some col.) ; 27 cm.
Bibliografi:
Περιέχει βιβλιογραφία και ευρετήριο
ISBN:
978-0-500-25135-5
Lignende værker
Σειρήνεια δείπνα : ιστορία της διατροφής και της γαστρονομίας στην Ελλάδα
af: Dalby, Andrew
Udgivet: (2000)
Η ιερή αγελάδα και ο βδελυρός χοίρος /
af: Harris, Marvin, 1927-2001
Udgivet: (1989)
Η διατροφική παράδοση στην Ελλάδα : ιστορικές και πολιτιστικές διαδρομές /
af: Ρηγάτος, Γεράσιμος Α., 1945-
Udgivet: (2011)
The Oxford Companion to Food /
af: Davidson, Alan, 1924-2003
Udgivet: (2006)
Jamie does, Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France : easy twists on classic dishes inspired by my travels /
af: Oliver, Jamie, 1973-
Udgivet: (2010)
Loading...