Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Με πολλές θρεπτικές ουσίες και λίγα λιπαρά. Εύγευστο, χορταστικό και εύκολο στην προετοιμασία.
Salvato in:
Altri autori: | Αθανασίου, Κωνσταντίνα (Traduttore) |
---|---|
Natura: | Libro |
Lingua: | Greek |
Pubblicazione: |
Αθήνα :
Φυτράκης,
2001
|
Soggetti: |
Documenti analoghi
-
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
di: Πετρετζίκης, Άκης
Pubblicazione: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
di: Willan, Ann
Pubblicazione: (1993) -
Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Pubblicazione: (2013) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
di: Αναστασιάδης, Στέλιος
Pubblicazione: (2002) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
di: Ισμυρνόγλου, Νένα
Pubblicazione: (2009)