Κοτόπουλο : νέοι τρόποι απόλαυσης /
Με πολλές θρεπτικές ουσίες και λίγα λιπαρά. Εύγευστο, χορταστικό και εύκολο στην προετοιμασία.
Αποθηκεύτηκε σε:
Άλλοι συγγραφείς: | Αθανασίου, Κωνσταντίνα (Μεταφραστής) |
---|---|
Μορφή: | Βιβλίο |
Γλώσσα: | Greek |
Έκδοση: |
Αθήνα :
Φυτράκης,
2001
|
Θέματα: |
Παρόμοια τεκμήρια
-
Κοτόπουλο : πουλερικά : γαλοπούλα, κυνήγι, σαλάτες /
ανά: Πετρετζίκης, Άκης
Έκδοση: (2013) -
Κοτόπουλο : ένας σύγχρονος αναλυτικός οδηγός μεγειρικής για επιτυχημένα γεύματα /
ανά: Willan, Ann
Έκδοση: (1993) -
Όλα στη σούβλα : αρνί, μισό αρνί, κοκορέτσι, κοντοσούβλια, κοτόπουλο /
Έκδοση: (2013) -
Εκατό και, χειμωνιάτικες εναλλακτικές συνταγές /
ανά: Αναστασιάδης, Στέλιος
Έκδοση: (2002) -
Λάδι και λεμόνι : 50 συνταγές με ευφάνταστα λαδολέμονα /
ανά: Ισμυρνόγλου, Νένα
Έκδοση: (2009)