200 νέες συνταγές για το συνδυασμό τροφών : νόστιμα πιάτα από όλο τον κόσμο /
Ο τρόπος που συνδυάζετε τις τροφές στα γεύματά σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την υγιεινή διατροφή. Ο σωστός συνδυασμός των τροφών σας βοηθάει να αξιοποιήσετε πλήρως τις τροφές που τρώτε, δίνοντάς σας καλή υγεία, ζωτικότητα και υψηλή αίσθηση ευεξίας. Τα διάφορα προϊόντα που, κάθε μέρα, πληθα...
Αποθηκεύτηκε σε:
主要作者: | Dries, Inge (Συγγραφέας) |
---|---|
其他作者: | Γεδεών, Δημήτριος (Μεταφραστής) |
格式: | 图书 |
语言: | Greek Dutch |
出版: |
Αθήνα :
Βασδέκης Γ.,
1996
|
主题: |
相似书籍
-
Μαγειρική : οι 100 καλύτερες συνταγές απ΄ όλο τον κόσμο
出版: (1996) -
Φοιτητής και στην κουζίνα
由: Σμυρλή, Βίκη
出版: (2000) -
Nigella Christmas : food, family, friends, festivities /
由: Lawson, Nigella, 1960-
出版: (2008) -
Μαγειρική και ζαχαροπλαστική /
由: Παραδείση, Χρύσα
出版: (1999) -
Πατροπαράδοτες ελληνικές συνταγές : 17.000 Ελληνίδες νοικοκύρες γράφουν τις συνταγές του τόπου τους.
出版: (1988)